Screenshot 10 facebook  insta  youtube 

CURS TEHNICIAN VETERINAR

CURS TEHNICIAN VETERINAR

Curs Calificare - C.O.R. 324004

 

Iubesti animalele ? Doresti sa faci din pasiunea ta o cariera ? Alege cursul de TEHNICIAN VETERINAR ce va asigura atat pregatirea teoretica cât și practică, ajutând astfel cursanții să deprindă competențele necesare, sub atenția unor formatori cu vastă experiență în domeniu, angajați în cabinete veterinare.

Este un curs adresat celor ce doresc să învețe cum să crească și să mențină sănătatea animalelor domestice, cum să interpreteze și să respecte  normele legislative din domeniu și cum să întocmeasă corespunzător documentele de evidență economică.
Totodată, la acest curs sunt predate noțiuni privind prepararea si administrarea medicamentelor la animale si examinarea și tratarea bolilor la animale.

Calificarea ”Tehnician veterinar” asigură dobândirea deprinderilor, cunoștințelor și abilităților necesare creșterii și menținerii stării de sănătate a animalelor domestice, întocmirii documentelor de evidență economică, aplicării legislației privind securitatea și sănătatea la locul de muncă, rezolvării problemelor specifice locului de muncă, dezvoltându-și capacitatea de a lua decizii, consolidându-și atitudini de corectitudine, respect și încredere în forțele proprii.

Nivel de studii: minim 12 clase


Absolvenţii cursului primesc Certificat de Calificare profesională, eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale şi Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice sub antetul Autorității Naționale de Calificări, cu recunoaștere la nivel național și internațional. Certificatul va fi insoțit de un supliment descriptiv în care vor fi mentionate competenţele dobandite în urma participarii la curs.

  Pachetul de curs
Punem la dispoziție toate produsele necesare desfășurării cursului.

Mă înscriu
COMPETENŢE DOBÂNDITE

Competențele profesionale obținute și care se înscriu pe suplimentul descriptiv ce însotește certificatul de absolvire:

 1. Organizarea locului de muncă;
 2. Asigurarea calității;
 3. Dezvoltarea personală în scopul obținerii performanței;
 4. Igiena și securitatea muncii;
 5. Lucrul în echipă;
 6. Examinarea stării de sănătate a animalelor;
 7. Oferirea de sfaturi privind creșterea animalelor;
 8. Prepararea hranei și a lichidelor;
 9. Vaccinarea animalelor împotriva diferitelor boli;
 10. Asistarea medicului veterinar în timpul operațiilor chirurgicale;
 11. Monitorizarea stării de sănătate a animalelor;
 12. Administrarea de medicamente și aplicarea tratamentelor.

ECHIPA

© 2024 Toate drepturile rezervate ASOCIAŢIA CENTRUL EDUCAŢIONAL DE FORMARE CONTINUĂ ATP-2013