Screenshot 10 facebook  insta  youtube 

Curs Wedding Planner

CURS Wedding Planner – Organizare Nunti si Evenimente

Curs Calificare - C.O.R. 741103

  Curs Wedding Planner – Organizare Nunti si Evenimente este recomandat celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniu, dar si persoanelor care vor sa isi organizeze propria nunta, dorind astfel sa culeaga cele mai bune sfaturi de la cei care se ocupa cu asta! Invata regulile si experimenteaza!


Cursul de Wedding Planner este destinat persoanelor care au ceva de spus, care se regasesc in aceasta ocupatie, care vor sa imprime fericirea pe chipul altora prin lucrul bine facut, care sunt dispusi dupa luni si luni de munca sa se bucure de satisfactia acelui mesaj simplu, dar plin de continut, totodata: “Our perfect day!”, asezonat cu zambetele calde si fericite ale unor oameni carora tu, ca Wedding Planner, le-ai deschis atat de frumos drumul in doi.curs.

  Pachetul de curs
Punem la dispoziție toate produsele necesare desfășurării cursului.

Mă înscriu

   Descrierea ocupației :

   

Piata are nevoie de astfel de oameni, cererea fiind una pe masura! Acest job poate sa fie unul part-time, dar la un nivel inalt trebuie sa se transforme in full-time! Munca unui Wedding Planner implica TOT! Implica creatie de la A la Z, implica devotament fata de viitorii miri, implica o fina psihologie si, evident, multa munca.

Un Wedding Planner este acea persoana plina de creativitate, cu ochi vigilenti, care stie sa isi tempereze foarte bine emotiile, care are o stapanire de sine fantastica, stie sa zambeasca si sa rezolve orice problema … in the blink of an eye.

COMPETENŢE DOBÂNDITE

Competențele profesionale obținute și care se înscriu pe suplimentul descriptiv ce însotește certificatul de absolvire:

  1. Organizarea locului de muncă;
  2. Asigurarea calității;
  3. Dezvoltarea personală în scopul obținerii performanței;

ECHIPA

© 2024 Toate drepturile rezervate ASOCIAŢIA CENTRUL EDUCAŢIONAL DE FORMARE CONTINUĂ ATP-2013